Tapas Catering Råde Moss Son Rygge

Moss Catering har laget en tapasmeny basert på norske råvarer, men smaken har vi hentet fra Middelhavet og Thailand.

Tapas har i svært mange tilfeller erstattet det tradisjonelle koldtbordet og er også anrettet på samme måte med selvbetjening fra et buffetbord.

TAPAS MENY


Fersk frukt montert på brie
Scampi stekt i hvitløk og hvitvin
Marinerte kjøttboller
Provence-marinert ovnsstekt indrefilet av lam
Sataymarinert kyllingbryst
Lakserull
Spekemat montert på melon

TILBEHØR


Artisjokkhjerter
Hvitløk i olje
Tørket tomat i olje.
Pepperballer
Grønn oliven
Hvitløksrømme
Gresk salat
Saltbakte poteter
Diverse pynt
Foccaciabrød
Sweet chili

Pris                              350 kr per person.

Mandag til Torsdag:  MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE

Fredag, Lørdag og Søndag: Minimum  5 personer – Utkjøring etter avtale.

Catering Tapas Råde Moss Son Rygge

Se også vår grillmeny.