Digitalt julebord.  Fortell oss hva dere ønsker, så ordner vi det.

JULEBORD-sesongen 2018.  Tradisjonen for en fest eller selskap rundt juletider der det blir servert tradisjonell julemat og god drikke går helt tilbake til middelalderen.


I henhold til skikken var det vanlig å la maten stå framme hele jula slik at fattige og omstreifere kunne forsyne seg.  I dag er maten på julebordet ofte servert i form av en buffét.  Moss Catering leverer i hovedsak tradisjonelt julebord bestående av ribbe, medisterkaker og medisterpølser med tilbehør.  Vi leverer også pinnekjøtt med tilbehør – – Over hele Østfold, inkludert Fredrikstad, Moss og Sarpsborg.

 Meny: Pris pr pers:
 Julemat: juleribbe, medisterkaker, medisterpølser samt  tradisjonelt tilbehør 340 kr
 Beregnet i leveranse er det to serveringer pr pers.
 Julemat og pinnekjøtt med tilbehør 430 kr
 Tapas-anretning pluss julemat 430 kr
 Dessert: Ris-krem med rød saus 75 kr
 For andre alternativer eller spørsmål, vennligst ta kontakt.
 Utkjøring: leveranse ved spisetids punkt, tillegg på 300 kr.

Ønsker dere kanskje kombinere med litt mer eksotisk mat som tapas eller kanskje litt thaimat eller sushi?


Ta kontakt på telefon 483 11 500
og bestill ditt julebord i dag!


Å supplementere bufféten med andre alternativer begynner å bli ganske vanlig.  Folk er invitert til mange julebord under sesongen og man fort kan bli lei mye tung mat hele tiden.  Flere ønsker også å derfor og tilby alternativ julemat.  Da er det ikke er så stort fokus på svinekjøtt som på det tradisjonelle norske julebordet.  Uansett ønske, leverer vi og planlegger ditt julebord sammen med deg.  Vi sikrer at alle – – både dine gjester og ikke minst deg selv, får en fin og minnerik feiring i julebordsesongen.Hva er julebord ?

Julebord er en fest, et selskap eller restaurantbesøk i tida før jul i desember og tildels november der det blir servert tradisjonell julemat og ofte alkoholholdige drikkevarer, ofte i form av en buffet. Julebord arrangeres av etater, firmaer, organisasjoner og andre for de ansatte eller medlemmene, eller i private arrangementer innenfor en sosial omkrets, f.eks. mellom venner. Opprinnelig var julebord noe som hørte selve julen til, det vil si perioden fra juledag og utover.

Mange julefester er preget av store mengder mat og drikke, både tradisjonelle og nye, varme og kalde retter. Det er ofte også livlig festing og selskapet kan være et viktig sosialt møtepunkt for arbeidskolleger. Julebordene er en populær tradisjon som skaper høysesong for restaurantbransjen, drosjenæringen og fergerederiene Fjord Line, Stena Line, DFDS og Color Line i disse månedene.

Ordet julebord kan også bety et spisebord med julemat eller et bord med julegaver. Det svenske julbord betegner et smörgåsbord med tradisjonell svensk julemat som særlig blir servert i Sverige og Finland ved juletider.

Kilde: Wikipedia