Tapas Catering Råde Moss Son Rygge

Moss Catering har laget en tapasmeny basert på norske råvarer, men smaken har vi hentet fra Middelhavet og Thailand.

Tapas har i svært mange tilfeller erstattet det tradisjonelle koldtbordet og er også anrettet på samme måte med selvbetjening fra et buffetbord.

TAPAS MENY


Fersk frukt montert på brie
Scampi stekt i hvitløk og hvitvin
Marinerte kjøttboller
Provence-marinert ovnsstekt indrefilet av okse
Sataymarinert kyllingbryst
Lakserose med sennepssaus
Spekemat montert på melon

TILBEHØR


Artisjokkhjerter
Ajolie
Tørket tomat i olje.
Dadler med bacon wrapping
Grønn oliven
Hvitløksrømme
Gresk salat
Saltbakte poteter
Diverse pynt
Foccaciabrød
Sweet chili

Pris                              410 kr per person.

 

MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE

 

Catering Tapas Råde Moss Son Rygge

Se også vår grillmeny.