Koldtbord er norsk mat-tradisjon!


Koldtbord er en tradisjonell norsk buffét som består av tradisjonelle norske råvarer som f. eks:

  • Roastbiff
  • Laks
  • Skinkestek
  • Spekemat
  • Skalldyr fat
  • Karbonader
  • Kylling

Koldtbordet settes opp med diverse tilbehør.  Hensikten er at det er enkelt for vertskapet å sette fram maten på et bord og gjestene kan gå å forsyne seg selv.

Moss Catering tilbyr en flott  koldtbord-buffét.


Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.

BASISMENY


Laks og eggerøre
Reker i lake
Karbonade
Kyllingklubber
Roastbiff
Skinkestek

Crabstick

TILBEHØR


Waldorfsalat
Potetsalat
Gresk salat:
– Fetaost
– Oliven
Remulade
Majones
Surkål
Cole Slaw
Stekt løk
Rødløk
Spiralloff
Smør

Pris                  320 kr per person.

MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE

KLIKK HER FOR Å LASTE NED PDF-VERSJON AV VÅR KOLDTBORD MENY