Koldtbord er norsk mat-tradisjon!
Koldtbord er en tradisjonell norsk buffét som består av tradisjonelle norske råvarer som f. eks:
- Roastbiff
- Laks
- Skinkestek
- Spekemat
- Skalldyr fat
- Karbonader
- Kylling
Koldtbordet settes opp med diverse tilbehør. Hensikten er at det er enkelt for vertskapet å sette fram maten på et bord og gjestene kan gå å forsyne seg selv.
Moss Catering tilbyr en flott koldtbord-buffét.
Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.
BASISMENY
Laks og eggerøre
Rekecabaret
Karbonade
Kyllingklubber
Roastbiff
Skinkestek
TILBEHØR
Waldorfsalat
Potetsalat
Gresk salat:
– Fetaost
– Oliven
Remulade
Majones
Surkål
Rødkål
Stekt løk
Rødløk
Spiralloff
Smør
Pris 290 kr per person.
MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE