Koldtbord er norsk mat-tradisjon!
Koldtbord er en tradisjonell norsk buffét som består av tradisjonelle norske råvarer som f. eks:
- Roastbiff
- Laks
- Skinkestek
- Spekemat
- Kaldyrfat
- Karbonader
- Kylling
Koldtbordet settes opp med diverse tilbehør. Hensikten er at det er enkelt for vertskapet å sette fram maten på et bord og gjestene kan gå å forsyne seg selv.
Moss Catering tilbyr en flott koldtbord-buffét.
Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.
BASISMENY
Laks og eggerøre
Reker i lake
Karbonade
Kyllingklubber
Roastbiff
Skinkestek
Crabstick
TILBEHØR
Waldorfsalat
Potetsalat
Gresk salat:
– Fetaost
– Oliven
Remulade
Majones
Surkål
Cole Slaw
Stekt løk
Spiralloff
Smør
Pris 400 kr per person.
MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE
KLIKK HER FOR Å LASTE NED PDF-VERSJON AV VÅR KOLDTBORD MENY