Tapas Catering Råde Moss Son Rygge
Moss Catering har laget en tapasmeny basert på norske råvarer, men smaken har vi hentet fra Middelhavet og Thailand.
Tapas har i svært mange tilfeller erstattet det tradisjonelle koldtbordet og er også anrettet på samme måte med selvbetjening fra et buffetbord.
TAPAS MENY
Fersk frukt montert på brie
Scampi stekt i hvitløk og hvitvin
Marinerte kjøttboller
Provence-marinert ovnsstekt indrefilet av okse
Sataymarinert kyllingbryst
Lakserose med sennepssaus
Spekemat og melon
TILBEHØR
Artisjokkhjerter
Ajolie
Tørket tomat i olje.
Dadler med bacon wrapping
Grønn oliven
Hvitløksrømme
Gresk salat
Saltbakte og krydder marinerte poteter
Diverse pynt
Foccaciabrød
Pris 440 kr per person.
MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE
Catering Tapas Råde Moss Son Rygge
Se også vår grillmeny.